O PROIZVODU

Amantilla Relax je ekstrakt dobiven iz korijena biljke Valeriana officinalis poznate kao valerijana. U proizvodnji je korišten zaštićeni proces ekstrakcije i intenziviranja koji ovaj proizvod čini daleko djelotvornijim od svih ostalih dostupnih proizvoda na bazi valerijane.

Primarne namjene proizvoda Amantilla Relax:

- SMANJUJE UZROK TJESKOBA
- ZNAČAJNO UBLAŽAVA STRES, NEMIR I NAPETOST
- OMOGUĆUJE DUBOK I KVALITETAN SAN

GABA (gama-aminobutirična kiselina) koju se ponekad naziva prirodnim tjelesnim sredstvom za smirenje, jedna je od aminokiselina koje se proizvode u mozgu. Amantilla sadrži upravo tu potpuno prirodnu aminokiselinu (GABA-u) putem koje se i ostvaruje sedativni učinak i povećava smirenje. Osim toga, dodatni mehanizam kojim Amantilla izaziva smirenje je povećanje količine GABA-e dostupne u sinaptičkoj pukotini.

Biljka valerijana u Amantilli se koristi kao lijek već najmanje 2000 godina. Uvrštena je u mnoga izdanja Američke farmakopeje (United States Dispensatory) (Merck) od 1849.g., a u kojoj se navodi učinak ove biljke na živčani sustav. Ova biljka ublažava stres, s njom nestaje tjeskoba, te je vrlo djelotvorna tableta za spavanje, učinkovita je po pitanju nesanice.